KILICLARIN 3'LUSU ve KUPALARIN 7'LISI



-Kılıç Üçlüsü, kalp kırıklığı ve derin duygusal acıyı temsil eder. Bu kart, genellikle size yakın birisinin ihanetinin neden olduğu yoğun keder ve üzüntü zamanını gösterir. İlerlemeden önce yaşadığınız bu duyguları kabul etmenin, yas tutmanın ve duyguları işlemenin önemli olduğunu ifade eder. Bu zor dönemde kendinize karşı nazik ve şefkatli olmanızı tavsiye eder.

-Kupaların Yedilisi ise illüzyonları ve yanılgıları, hayal gücünü ve seçimleri temsil eden bir tarot kartıdır. Birçok seçenekle karşı karşıya olmayı, kafa karışıklığını ve seçimler karşısında bunalmayı gösterir.

-Bu kombinasyon, illüzyonlara ve hüsnü kuruntulara karşı dikkatli olmanız, ilerleyebilmek için acılarla dürüstlük ve açıklıkla yüzleşmeniz gerektiği hakkında bir uyarı görevi görür.

-Birlikte ortaya çıkan bu 2 kart, özellikle bir boşanmanın veya büyük bir ameliyatın ardından iyileşme sürecini temsil edebilir. Bu dönemde gerçeklerle yüzleşmek zor olsada, bir adım geriye çekilip kişisel hayatınızda gerçekten ne istediğinizi ve neye ihtiyaç duyduğunuzu düşünme fırsatı bulursunuz.

-Kupaların Yedilisi, önünüzde birçok fırsatın ve seçeneğin bulunduğunu, bu seçenekler arasında boğulabileceğinizi, gerçeği hayalden ayırt etmekte zorlanabileceğinizi ve hangi yolu seçeceğiniz konusunda kararsız olduğunuzu gösterir.

-Bu kart, yaptığınız seçimler konusunda dikkatli olmanızı ve birçok seçenek arasında gezinirken sezgilerinizin rehberliğine güvenmeniz gerektiğini hatırlatır.

-Kılıç Üç ve Kupa Yedi tarot kombinasyonu, önünüzdeki zor zamanların habercisi olabilir. Çok fazla seçenek yüzünden bir taahhütte bulunamamanın yol açabileceği yaklaşan kalp kırıklığı, kayıp ve depresyon hissini akla getirebilir. Bir karar vermeden önce derin bir üzüntü döneminden geçmeniz gerektiği anlamına gelebilir.

-Kılıç 3 ve Kupa 7 tarot kombinasyonu, karmakarışık duygular içinde durumu net bir şekilde görmekte zorlandığınızı, bir seçim yapmanın duygusal çalkantılara ve derin acıya sebep olabileceği bir döneme işaret eder.

-Muhakeme yeteneğinizi bulanıklaştıran ve net bir karar vermenizi engelleyen bazı yanılsamalardan veya fantezilerden kurtulmanız gerektiğini ifade eder.

-Bu kombinasyon gerçeklere bir uyandırma çağrısıdır. Hayatın her zaman kolay olmadığını ve bazen acınızla yüzleşmenizi gerektiren bir seçim yapmak zorunda olduğunuzu size hatırlatır. Bu dönemde gerçeklere açıklık, dürüstlük ve anlayışla yaklaşıldığında olumlu sonuçlar alma potansiyeli vardır.

-Bu kombinasyon, aşk ve ilişkilerdeverilmesi gereken zor kararı temsil eder.

-Kılıç Üç kartı sona eren bir ilişkide bir ayrılığın, boşanmanın veya partnerin ölümünün üzüntüsünü ifade eder.

-Kupaların Yedilisi ise önünüzdeki seçenekler karşısında bunaldığınızı gösterir. Tüm seçenekler eşit derecede çekici göründüğünden hangi yolu seçeceğinize karar veremeyebilirsiniz.

-Belirsizlikte kalmak ve kesin bir taahhütte bulunmamak, cazip gelebilir. Ancak, bu duygusal durgunluğa sebep olacaktır. Yanlış bir seçim yapmanın ise hayatınızda kalıcı etkileri olacaktır.

-Sezgilerinize güvenin ve gerekirse yeniden başlamaktan korkmayın. Her şeyden önce kendinize karşı dürüst olun. Hiç kimsenin ve hiçbir şeyin sizi hayallerinizi gerçekleştirmekten alıkoymasına izin vermeyin.

-Bir taahhütte bulunmadan önce tüm seçeneklerini araştırın. Her birinin artılarını ve eksilerini tartın. Bu daha sonra pişman olmayacağınız bir karar vermenize yardımcı olacaktır.

-Acılarla yüzleşip öncelikleriniz doğrultusunda en doğru kararı alabilirsiniz. Bunu yapabilirsiniz.

-Eğer, Kupaların Yedilisi Kılıç Üç kartının önünde ortaya çıkarsa acı vereceğini bildiğiniz, ama yine de ona doğru çekildiğinizi hissettiğiniz bir seçim yapma mücadelesini anlatır.

-Bu kombinasyon aynı zamanda bunalmış hissettiğinizde veya korktuğunuzda karar vermekten kaçınmanız konusunda bir uyarıdır. Seçimlerinizin sonuçları olduğunu ve bunlarla yüzleşmeye hazırlıklı olmanız gerektiğini size hatırlatır.

-Kendinizi kararsız veya bunalmış hissediyorsanız, Kupaların Altılısına geri gidin. Geçmişte bu durumu yaşamanıza sebep olan olayları tekrar değerlendirin. Yas tutmak veya duygularınızı işlemek için kendinize zaman tanıyın.

-Seçim yapmak kolay olmasada iç sesinizin rehberliğinde en doğru kararı vereceğinize güvenmeniz önemlidir. Sonuç olarak, korkularınızla yüzleşmek ve zor seçimler yapmak önemli bir büyümeye ve dönüşüme neden olacaktır.

Yorumlar