SEYTAN ve KILICLARIN SEKIZLISI



-Tarot, öz farkındalık ve büyümek için bir araçtır. Şeytan Kartı, Tarot destesinin en korkulan kartlarından biridir. Bu kart, genellikle negatif enerjiler ve karanlık güçlerle ilişkilendirilir.

-Şeytan tarot kartı, korkularınızla ve içinizdeki şeytanlarla yüzleşmeniz gerektiğinin bir işaretidir. Bu kart sizi geride tutan ve tam potansiyelinize ulaşmanızı engelleyen şeyleri temsil eder.

-Şeytan, genelde, bağımlılık, materyalizm veya sağlıksız ilişkilerle uğraştığınızı ve başka bir seçeneğiniz olmadığını hissettiğinizi gösterir.

-Bu kart, aynı zamanda zincirlerinizden kurtulabileceğinizi, durumunuzu değiştirebileceğinizi ve hayatınızın kontrolünü elinize alma gücüne sahip olduğunuzu ifade eder. Yıkıcı kalıplardan kurtulmak için kendinizi güçsüz ve kapana kısılmış hissedebilirsiniz. Ancak, aslında kendi zincirlerinizden kurtulabilir ve hayatınızın kontrolünü ele alabilirsiniz.

-Kılıçların Sekizlisi tarot kartı da Şeytan gibi, aşağı yukarı aynı anlama gelir. Zor bir durumda kapana kısılmış veya sıkışmış hissettiğinizi gösterir. Zincirlerden, bağımlılıklardan, eski alışkanlıklardan ve davranış kalıplarından kaçabileceğinizi, ama yapmamanın kendi seçiminiz olduğunu ifade eder.

-Başka seçeneğiniz yokmuş veya bir değişiklik yapamayacakmış gibi bunalmış veya güçsüz hissediyorsanız, durumunuza yeni bir bakış açısı veya yeni bir anlayış getirmek için, başkalarından yardım istemelisiniz.

-Tarot destesi içinde Şeytan tarot kartı bir Arketiptir. Herkesin, kendi güvensizliğini besleyen karanlık bir tarafı vardır. Şeytan, gerçekten kötü olduğunu bildiğimiz halde yaptığımız şeylerdir.

-Sekiz numaralı kartlar ise dengeyle ve Adaletle ilişkilidir. Kılıçların Sekizlisi tarot kartı, kendi sezgilerinize güvenmenizi ve olumlu bir değişim yaratmak için, harekete geçmeniz gerektiğini gösterir. Aynı zamanda, kendi sınırlamalarınızdan nasıl kurtulacağınızın cevabının içinizde olduğunu, size hatırlatır.

-Şeytan, Aşıklar'ın öteki yüzüdür ve kafanızın içinde başka seçeneğiniz olmadığını söyleyen sestir. Kılıçların Sekizlisi ise, düşünceleriniz, endişeleriniz ve güvensizliklerinizle kendi kendinizi bağlama şeklinizdir.

-Bu kombinasyon, bağımlılık veya diğer sağlıksız davranışlarla karşı karşıya olduğunuzu temsil eder. Genel yaşamınızda, ilerlemenizi engelleyen zehirli bir ilişkinin veya bir durumun tuzağına düşebileceğinizi gösterir.

-Bazen, aşk ve ilişkilerde tuzağa düşürmek için cinselliğini kullanmak, bazen de çok çekici ancak çok kötü birisine bağımlılığı gösterebilir.

-Şeytan Kartı, ayrıca farklı cinsel davranışları da içerebilir ve farkındalıktan yoksun Kılıçların Sekizlisi kişileri buna sempati gösterebilir.

-Şeytan ve Kılıçların Sekizlisi tarot kombinasyonu, durumunuzu derinlemesine gözden geçirmenizi ve değişme cesaretini bulmanız gerektiğini işaret eder. Bu kombinasyonda sizi kendi koyduğunuz olumsuz sınırlardan kurtulma ve daha iyi bir gelecek yaratma gücüne sahip olduğunuzu hatırlatan bir umut ışığı vardır.

-Alışkanlıklarınızdan ve sınırlarınızdan kurtulmak için, olayları zihninizde algıladığınız gibi görmek yerine, gerçekten oldukları gibi görmelisiniz.

-Bu kombinasyon, ayrıca başka seçeneğiniz olmadığına, sıkışıp kaldığınıza ve değişmek için çaresiz olduğunuza inanmak kolaycılığını ifade edebilir. Halbuki, değişim için risk almak gerekir.

-Şeytan ve Kılıçların Sekizlisi, karmaşık ve düşündürücü bir kombinasyondur. Yüzleşmeniz gereken içsel şeytanlarınız ve üstesinden gelinmesi gereken sınırlamalarınız olduğunu size hatırlatır. Bununla birlikte, hayatınızda olumlu değişiklikler yaratabileceğinize dair umut ve cesaret verir. Kendi sezgilerinize güvenerek ve gerektiğinde yardım isteyerek kendi zincirlerinizden kurtulabilir ve tam potansiyelinize ulaşabilirsiniz.

- Şeytan ve Kılıçların Sekizlisi, materyalizmin tuzakları veya bir şakanın mağduru olabileceğiniz hakkında bir uyarı olabilir. Bazen, spekülatif hareketler nedeniyle veya fikir oynaklığı yüzünden kişinin kendi kendini mağdur duruma düşürebileceğini işaret edebilir. Bazen de, olumsuz düşünceler, endişeler ve güvensizlikleriyle kendi kişininkendini bağlama şeklini temsil edebilir.

-Kılıç Sekizlisi ve Şeytan kombinasyonunda kişinin kendi kendine empoze ettiği, bir esaret, eski bir alışkanlık veya olumsuz bir davranıştan bahsedebiliriz. Bu durumdan kurtuluş söz konusu olsa bile kişi kendini sıkışmış hissettiği için çok zordur.

Yorumlar