SAVAS ARABASI ve TILSIMLARIN BESLISI


-Savaş Arabası, iradeyi, kararlılığı, öz disiplini, iç ve dış dünyaların kontrolünü temsil eden bir Arkana Majör kartıdır. Tarot açılımlarında ortaya çıkan Savaş Arabası, kişinin niyetlerine odaklanmasını ve iradesini kullanarak başaracağını hatırlatır.

-Bu kart, kişinin yeteneklerine güvenmesini, başarının disipli çalışma ve kararlılıkla geleceğini ifade eder. Yol boyunca ortaya çıkabilecek olumsuzluklara rağmen, yönünüzü belirleme, kontrolü sağlama ve hedeflerinize ulaşma yeteneğine sahip olduğunuzu hatırlatır.

-Tılsımların Beşlisi finansal ve fiziksel zorluklar ile mücadeleyi veya duygusal acıyı sembolize eden bir Arcana Minör kartıdır. Bu kart genellikle soğukta dışlanmışlık hissini veya geçim sıkıntısı çekmeyi ifade eder. Aynı zamanda, izole edilmiş ve bağlantısız hissetmeyi, hatta hayatta geride bırakılma hissini de sembolize edebilir.

-Tılsımların Beşlisi maddi, duygusal veya ruhsal bir yoksunluk zamanına işaret edebilir. Aynı zamanda bir hayal kırıklığı duygusunu veya hayatınızdaki bir engelin üstesinden gelme ihtiyacını da temsil edebilir.

-Savaş Arabası kararlılığı ve başarıyı temsil ederken, Tılsımların Beşlisi yoksulluğu ve zorluğu temsil eder. Bu kombinasyon, zor koşullarla karşı karşıya olduğunuzu ancak bunların üstesinden gelebilecek içsel güce ve kararlılığa sahip olduğunuzu gösterir.

-Ayrıca,, önceliklerinizi yeniden değerlendirmenizi ve mevcut durumla başa çıkmanıza yardımcı olacak iç kaynaklarınızdan yararlanmanızı tavsiye edebilir.

-Aynı zamanda bu kombinasyon, kendi hedeflerinize ve başarıya fazla odaklanmamanız ve çevrenizde zorluklarla mücadele veren insanları unutmamanız ve duyarlı olmanız gerektiği konusunda bir uyarı olabilir.

-Savaş Arabası ve Tılsımların Beşlisi sanki başka seçeneğiniz yokmuş, kendinizi soğukta kalmış ve izole edilmiş gibi hissettiğiniz bir zamanı işaret eder. Mali durumunuz bir miktar altüst oldu ve bu yüzden gidecek hiçbir yerinizin olmadığını hissediyor olabilirsiniz. Acı çekmek, terk edilmiş hissetmek ve kendiniz için üzülmek yerine, kendinize ulaşılabilir ve gerçekçi olduğunu düşündüğünüz bir hedef ve strateji belirlemelisiniz.

-Belkide, yoldaşlık ve arkadaşlık yaptığınız kişilerin kim olduğu tekrar değerlendirmeli ve yeni yollarda kendi geleceğinizi kendi gücünüz ile belirlemelisiniz.

-Belki de, bütçenizde gerçekçi harcamalara odaklanmanız ve bundan böyle çarçur eden yönlerinizi kontrol altında tutmanız gerekebilir.

-Savaş Arabası daha olumlu bir yönde ilerlemenize yardımcı olacaktır. Çünkü, bu kombinasyon size yaşamın materyalist tarafıyla daha az, ruhsal tarafıyla çok daha fazla temas halinde olmanızı öneriyor. Geçmişten sıyrılıp kontrolü ele alma zamanının geldiğini işaret ediyor.

-Belki de duygusal anlamda terkedildiğinizi hissediyor olabilirsiniz. Ancak, bir sebepten dolayı neden terk edildiğinizin sebeplerini fark etmeye başlayacaksınız.

-Tılsım 5 ayrılığı işaret ederken, Savaş Arabası sizi farklı bir yöne götürüyor. Karşınıza çıkan engellere rağmen azim ve kararlılıkla ilerleyerek başarabilir ve geçmişteki kişilere borcunuzu ödeyebilirsiniz.

-Hayatın maddi tarafının sizi geride tutması nedeniyle sınırlı şansa sahip olmaktan bıktıysanız. Sorumluluk alarak irade gücü ve kararlılık ile tüm olumsuzlukların üstesinden gelebileceğinizi fark etmenin zamanı geldi.

Yorumlar