KILICLARIN ASI ve KILICLARIN YEDILISI


-Kılıçların Ası, tarot destesinin en güçlü kartlarından birisidir. Yeni başlangıçları, zihinsel berraklığı ve kararlı adımlar atmayı ifade eder. Engelleri aşma gücünün kendimizde olduğunu ve içinde bulunduğumuz koşulların kontrolünü ele almanın kişinin kendisine bağlı olduğunu hatırlatır.

-Kılıçların Ası, aynı zamanda gerçeği ve adaleti temsil eder ve gerçeğin her durumda galip geleceğini ifade eder.

-Kılıçları Yedilisi'nin olumlu tarafı, zekayı ve stratejik düşünmeyi temsil eder. Olumsuz tarafı ise, aldatmayı, ihaneti ve kendi çıkarları doğrultusunda hareket etmeyi ifade edebilir. Kılıç 7, genellikle birinin zor bir kararla karşı karşıya kaldığı ve seçeneklerini dikkatlice tartması gereken tarot okumalarında ortaya çıkar.

-Bu kart sizi aceleci kararlar almamanız konusunda uyarır. Bunun yerine ölçülü ve düşünceli bir yaklaşım benimsememizi önerir.

-Kılıç Ası ve Kılıç Yedilisi tarot kombinasyonunun güçlü ve çok katmanlı bir enerjisi vardır. Bu kombinasyon, hem zihinsel berraklık hem de stratejik düşünmeyi gerektiren bir durumla karşı karşıya olduğunuzu gösterir.

-Kılıçların Ası ve Kılıçların Yedilisi, dolandırılma, aldatma ve ihanete karşı bir uyarıdır. Zihinsel netlik, stratejik düşünme ve dürüstlük arasındaki hassas dengeyi temsil eder.

-Seçeneklerinizi dikkatli bir şekilde tartmalı ve özünde sizin çıkarlarınızı gözetmeyenlere ve size zarar verebilecek kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Bunu yaparak engelleri aşabilir ve karşı taraftan daha güçlü çıkabilirsiniz.

Yorumlar