KILICLARIN ASI ve BUYUK RAHIBE

-Kılıçların Ası, düşünce netliğini, zihinsel berraklığı ve yeni başlangıçları temsil eder. Bu kart, yeni bir fikri veya anlayışı temsil eder. Kılıç Ası, kafa karışıklığını ortadan kaldırmak ve sorunlara yeni çözümler bulmak için zihinsel gücümüzü ve berraklığımızı kullanmamız gerektiğini ifade eder.

-Büyük Rahibe kartı, gizliliği, sırları, manevi dersleri ve kişisel farkındalığı temsil eder. Bu kart sezgiyi, bilgiyi ve bilgeliği sembolize eder. Büyük Rahibe bizi, yalnızca dış kaynaklara güvenmek yerine sezgilerimize ve içsel bilgimize güvenmeye teşvik eder.

-Kılıçların Ası Büyük Rahibe, büyük bir ruhsal gelişim ve zihinsel berraklık zamanına işaret eder. Bu kombinasyon, yeni içgörüler ve anlayışlar kazanmak için keskin zihinsel berraklığımızı kullanırken, sezgilerimize ve içsel bilgimize güvenmenin önemini vurguluyor.

Baş Rahibe içsel bilgeliği ve bilgiyi temsil eder; iç sesimizi dinlememizi ve sezgilerimize güvenmemizi önerir. Kılıç Asının Yüksek Rahibe ile birlikte ortaya çıkışı,

-Kılıçların Ası zihinsel ve Büyük Rahibe kombinasyonu, iç sesimize ve sezgilerimize güvenmemizi önerir. Yeni başlangıçlara yol açacak yeni fikirlerin, içgörülerin ve perspektiflerin ortaya çıktığını gösterir.

-Bu kombinasyon, kafa karışıklığını ortadan kaldırmanızı, yeni içgörü kazanmak ve kararlılıkla harekete geçmek için, zihinsel keskinliğinizi kullanırkan iç sesinize güvenmenizi önerir.

-Bu kombinasyon ruhsal gelişimi, zihinsel berraklığı ve yeni başlangıçları temsil eder. Sezgilerimize güvenmemizi, içsel bilgimize sadık kalmamızı ve yeni içgörüler kazanmak için zihinsel gücümüzü kullanmamız gerektiğini hatırlatır.

-Tarot açılımlarında birlikte ortaya çıkan bu 2 kart, harekete geçmeye, önemli kararlar almaya ve hedeflerinize doğru güvenle ilerlemeye çağrılıyorsunuz demektir.

-Bu kombinasyonun kişinin net ve kararlı olduğu bir konuda, gerçek duygu ve düşüncelerini gizlediğini ve maskelediğini gösterebilir. Aynı zamanda, zamanı geldiğinde tüm sırları ortadan kaldırmak, gerçeğin ortaya çıkmasına izin vermek anlamına da gelebilir.

-Çünkü kılıçlar iletişim ve düşüncelerle ilgilidir. Büyük Rahibe, açıklığa kavuşturulması gereken karanlıkta kalmış bir sır olabilir.

-Çünkü, Büyük Rahibe saklanan sırları ve duyguları Kılıçların Ası bu sırların ortaya çıkma zamanının geldiğini işaret ediyor olabilir. Bu kombinasyon çevresindeki kartlara bağlı olarak gizli bir aşkın, bir hazinenin, bir servetin veya çok değerli bir teori veya fikrin birden ortaya çıkışı olarak yorumlanabilir.

Yorumlar