KILIC 5 ve KILIC 7


-Kılıç 5 kartı kaybı, ihaneti ve çatışmayı temsil eder. Bir kişinin açık ara galip geldiğini ve çatışmayı çıkaran tarafın kaybettiğini ifade edebilir. Ayrıca, ilgili kişiler için bir utanç veya suçluluk duygusunu da temsil eder. Bu kart her ne kadar kişinin zor bir durumda oluğunu göstersede, hatalarından ders alıp ve gelecekte benzer sorunlardan kaçınmaya teşvik eder.

-Kılıç 7 kurnazlığı, aldatmayı ve dolandırıcılığı sembolize eder. Kartın üstünde bir ihanet veya aldatma eylemini temsil eden, çalıntı kılıçlarla gizlice kaçan bir kişi tasvir ediliyor. Bu kart kişisel çıkarlarınız doğrultusunda davranışlarınızın başkalarına karşı kontrolden çıkmaması veya çevrenizdeki bazı kişilere karşı güvenmemeniz konusunda sizi uyarır.

-Kılıçların Beşlisi ve Kılıçların Yedilisi tarot kombinasyonu ihanet yüzünden bir çatışmayı gösterir. Ayrıca, durumun bir sahtekârlık veya aldatma unsuruna sahip olduğunu ifade eder. Olaya karışan biri adaletsiz davranmış ve sinsice ve gizlice bir şeylerden paçayı sıyırıyor olabilir.

-Kılıç 5 ve Lılıç 7 kombinasyonu, kendini yansıtma ve iç gözlem için bir fırsattır. Kişi ihanete uğramış, incinmiş hissediyor ve bir hayal kırıklığı yaşıyor olabilir. Bu 2 kartın birlikteliği ihanet ve aldatma ile gelen insanı rahatsız ve hasta eden duygularla yüzleşme zamanını işaret eder. Yaşadığınız şartlarda uyumsuzluğa neden olan tüm gizli gündemlere ışık tutar. Aynı zamanda kendinize ve başkalarına karşı dürüst olmamını işin kolayına kaçmamanız gerektiğini hatırlatır.

-Kılıç 5 bir meydan okuma kartıdır. Bu kartın yanında ki Kılıçların 7'lisi burada ekstra bir meydan okumayı öneriyor. Çatışmayı engellenmek için kılıçların hepsinin ortadan kalkmasında fayda var. 

-Doğru iletişim kurmak ve bilinçli karar vermek için ihtiyacınız olan bütün bilgileri toplayın. Bu 2 adım ötesini önceden görmenizi ve doğru adım atmanızı sağlayacaktır.görebilir. Çatışmak ve kavga etmek yerine kaçıp gitmek daha doğru olacaktır.

Yorumlar