ASILMIS ADAM ve ASALARIN DORTLUSU

Asılmış Adam, yaşamda bir duraklama anını, derinlemesine düşünme ve kontrolü bırakma zamanını temsil eder. Asılmış Adam koşullara teslim olma, beklentileri serbest bırakma ve bakış açısını değiştirme zamanıdır.

Asılmış Adam olumsuz bir kart değildir. Bazen sizi olaylara farklı bakmaya davet eder. Bazen  de durumun her türlü sonucunu kontrol etme çabalarınızın ters tepebileceğini size hatırlatır.

Asılmış Adam kontrol etme ihtiyacını bırakmak ve Evrene güvenmek demektir. Bizi hayata farklı bir açıdan bakmaya ve beklenmedik güzellikleri görmeye davet eder.

Asaların Dörtlüsü bir başarı, kutlama ve uyum zamanını temsil eder. Kartın üstünde tasvir edilen kutlama hayatın olumlu yönlerini kabul etme zamanında olduğunuzu gösterir.

Asaların Dörtlüsü, bu yolculuğunuzda yalnız olmadığınızı ve başarılarınızı etrafınızdakilerle kutlamanız gerektiğini hatırlatır. Sizi başkalarıyla bağlantı kurmaya, topluluk oluşturmaya ve hayattaki basit şeylerden keyif almaya teşvik eder. Bu kart, şimdiki anı kucaklamak ve emeğinizin meyvelerinin tadını çıkarmak için bir daveti temsil ediyor.

Asılmış Adam ve Asaların Dörtlüsü bir tarot açılımında birlikte göründüklerinde, bir yandan bir duraklama, teslim olma ve derinlemesine düşünme zamanını gösterirken. Aynı zamanda, bir kutlama topluluk oluşturma ve neşe zamanını sembolize eder.

Asılmış Adam, kontrolü bırakıp bakış açısını değiştirme anını, Asa Dörtlüsü bir kutlama ve insanlarla bağlantı zamanını temsil eder. Asılmış Adam ve Asa 4 kombinasyonu, bizden her durumu kontrol etmeyi bırakmamızı ve Evrene güvenmemizi önerir. "Duraklayın, geçmişten bu ana kadar olan yolculuğunuz üzerinde düşünün ve her şeye yeni bir perspektiften, şu anda bulunduğunuz yerden bakın." Ayrıca çıktığınız yolda yalnız olmadığınızı bilin ve başarılarınızı etrafınızda sizi destekleyenler ile birlikte kutlayın.

Asılmış Adam ve Asaların Dörtlüsü kombinasyonu bize hayatın inişli - çıkışlı bir yolculuk olduğunu hatırlatır. Kontrolü elden bırakmada ve bakış açımız üzerinde düşünmede büyük bir bilgelik ve olgunluk sahibi olduğumuzu ifade eder. Ayrıca, başarılarımızı kutlamanın ve başkalarıyla bağlantılar kurmanın önemini hatırlatır.

Bu iki kartın kombinasyonu kendilerinden daha güçlü bir mesaj verir. Bizi hayatta mola vermeye davet ederken aynı zamanda kutlama anlarını kucaklamaya davet eder.

Yorumlar