AY, IMPARATOR, TILSIM 3, KILIC PRENSI ve TILSIM 6


-Ay tarot kartı karşınıza çıktığında kafanız karışmış hissedebilirsiniz. Bu kartı, iç gözlem yapmak ve farkında olmak konusunda bir uyarı olarak algılamalısınız. Ancak, kartların geneline baktığımda kuruntu yapmanıza gerçekten gerek yok. Planlarınız doğrultusunda hareket edin, sistem kendiliğinden doğru işleyecek zaten. Bu süre içinde hislerinize güvenin ve rüyalarınıza dikkat edin.

-Ay, önemli değişim zamanlarında sıklıkla ortaya çıkar ve bize sezgilerimize güvenmemiz gerektiğini hatırlatır. Ay, aynı zamanda dinlenme ve iyileşme ihtiyacını gösterebilir. Bu sırada psişik hassasiyetiniz ve rüya aktivitenizde artış olabilir.

-Ay, Kişinin sezgileriyle daha kolay bağlantı kurduğu, yaratıcı fikirlerden ilham aldığı ve yeni yapacakları hakkında hayaller kurduğunu temsil eder. Bu zamanlarda, kişi bilinçaltında bazı korkular hissedebilir, kendini ifade etmekten çekinebilir ve gerçek duygu ve düşüncelerini saklayabilir. Hatta, gerçek düşüncelerini öğrenmek için zorladıklarında inkar edebilir.

-Ay, özellikle de İmparator ile birlikte karşımıza çıktığında mantık devreye girer. İmparator, burada sizi etkilemeye çalışan bir otorite veya baba figürünü gösteriyor olabilir. Aynı zamanda otorite ve yönetime karşı güvensizliği temsil edebilir. Siz hislerinize ve kendinize güvenin. Bu süre içinde rüyalarınıza dikkat edin.

-Ay ve İmparator, bir otorite veya baba figürü olarak bildiğiniz yerden veya kişiden, gelen bilgilere ve yönlendirmelere güvenmemeniz konusunda sizi uyarıyor olabilir. Çünkü, şu anda durum herkese gösterilenden ve herkesin algılandığından çok farklı olabilir. Bunların yalan olabileceğini söylemek istemiyorum. Acak, eksik bilgi durumun gerçeklerden uzak algılanmasına ve önünüzü net olarak görememenize sebep olabilir.

-Bu sebeple, bu zaman zarfı içinde geri durmakta, fikir ve düşüncelerinizi kendinize saklamakta fayda var. Ayrıca, işaret edilene veya sorularınızın yanıtlarına değil, kendi gözlem ve araştırmalarınıza, kendi hislerinize güvenin. İhtiyacınız olan cevabın aldığınız yanıtlarda değil, kendi içinizde olduğunu bilin. Yani, cevabın doğru olduğundan emin olmadığınız soruya aldığınız yanıtlara güvenmeyin de diyebiliriz.

-Ay ve İmparator, işlerinizde tecrübe, otoritede güven ve istikrar ihtiyacınıza vurgu yapıyor. Bu dönemde iç sesinize ve kendinize güvenmenizi, ancak mevcut sisteme sırtınızı dayarak ilerlemenizi söylüyor.

-Yaptığınız iş güvenilirlilik, disiplin ve cesaret gerektirir. Belki, bazıları fedakarlık yaptığınızı, hayatı ve eğlenceyi kaçırdığınızı düşünebilir. Ancak, siz baştan sona bir profesyonelsiniz ve zaten hayatınız ve eğlenceniz işiniz. İşiniz sizin için eğlence olmaktan çıktığında ve angarya olmaya başladığını hissettiğinizde bir süreliğine uzaklaşmak ve genelde bir aradan sonra ilerlemeye başlamak doğru olur.

-İmparator, finans konularında başarı söz konusu olduğunda oldukça mantıklı, hırslı, disiplinli ve yetenekli olduğunuzu temsil ediyor. Zekice ve bilinçli hazırlanmış stratejileri pratikte uygulama becerisine sahip bir profesyonelsiniz.

-İmparator ve Tılsım 3, bir işe daha girme veya işi zincire dönüştürüp bir imparatorluk kurma cesaretine ve kabiliyetine sahip olduğunuzu gösteriyor. Ek olarak, gerçekçi bir kişi olduğunuzu, kriz zamanlarında sağduyulu yaklaşımınızla sakin kalmayı başarabildiğinizi anlatıyor.

-İmparator, Tılsım 8 ve Kılıç Prensi ile birlikte, kendi işini yapan, çalışkan ve kendi yetenekleriyle para kazanan genç birisini işaret ediyor. Hala eğitim alıyor veya kendi başına yeteneklerini geliştirmeye çalışıyor olabilir. Bu kişi çalışma disiplini, yaratıcı fikirleri ve hırsı sayesinde geleceği şekillendirme yeteneğine sahip birisidir. Kılıç Prensi, zeki ve dik başlıdır. Ancak, kariyer hayatında herkesin yaptığından çok daha iyisini yapar ve dürüsttür.

-Kılıç Prensi ve Tılsım 6, yetenekli bu zihin gücünün çok başarılı bir iş çıkaracağını ve işlerin her bakımdan pürüssüz tamamlanacağını anlatıyor. 

-Tılsım 6, iş konularında herkesin takdir edeceği bir iş ortaya çıktığını, terfiyi  ve insanların sizi bir kaidenin üstüne koyduklarını ifade eder. Özellikle geçmişte sizi destekleyenlere karşı cömert davrandığınızı gösterir. Bu cömertliğin geri dönüşü ise, sizi beklentinizin üstünde mutlu edecek.

-Tılsım 6, kişinin manevi yönlerinin gelişmiş olduğunu, gülümsemeyi sevdiğini ve eğlenceye ayak uydurduğunu ve adeta eğlencenin içine çekildiğini de ifade eder.

-Tılsım 3 ustalık, incelik, kararlılık ve sabır gerektiren el sanatları, tekstil ve mücevher tasarımlarıyla ilgili işleri temsil edebilir. Kılıç Prensi yetenekli, disiplinli, aykırı, meraklı ve zeka birisini anlatıyor. Tılsım 6, işin bir grup veya topluluk önünde yapıldığını temsil ediyor. Çünkü, Tılsım 6 kartında adam aslında diğerlerinden daha yüksek bir zemindedir ve bazen burası bir sahne olabilir.

Yorumlar