YILDIZ ve GUC KOMBINASYONU


-Aşk hayatında zorlu bir dönemden geçiyorsanız, kendinizi yalnız, incinmiş, kalbi kırık veya umutsuz hissediyorsanız ve ne ileri ne de geri gidemiyorsanız. Yıldız ve Güç kombinasyonu, bu zor zamanların diğer tarafına geçeceğinizi ifade eder.

-Burası bir geçiş noktasıdır. Bu, bir geçmişteki acıdan kurtulma anı veya yeni bir ilişkinin başlangıcını işaret ediyor olabilir. Ancak, Yıldız inancınızı kaybetmemenizi ve güçlü olmanızı tavsiye ediyor.

-Yıldız ve Güç birlikteliği, kendinize değer vermenizi ve böylece bu zor dönemde daha güçlü hissedeceğinizi söylüyor. Kendinizi ne kadar çok severseniz, daha iyisini hak ettiğinizi herkese ve evrene bildirmiş olursunuz. Sakin ve sabırlı kalarak öz değerlerinizi beslersiniz. Böyle oluncada ilişkileri kendinize çekersiniz.

-Yıldız ve Güç kombinasyonu dileklerinizin yerine geleceğinin ve hoş sürprizlerin müjdecisidir. İçinizdeki gücü keşfederek arzu ettiğiniz her türlü sonucu gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

AŞK ve İLİŞKİLERDE

-Yıldız, yeni insanlarla tanışmak, barışmak ve yeniden bir araya gelmek için umut dolu bir zamanda olduğunuzu gösterir. Zaten, bir ilişkiniz varsa, bu kombinasyon işlerin daha olumlu yönde ilerleyeceğini gösterir. Eğer, eski sevgiliniz hakkında bir soru soruyorsanız, bu bir affetme işareti olabilir.

-Birinin duygularını soruyorsanız, Yıldız kartı kişinin duyguları hakkında umutlu olduğunu gösterirken, Güç duygularını ifade etmeyen birini temsil eder. Bu kombinasyonun size tavsiye, ne olursa olsun karşınıza çıkan engeller karşısında hayallerinizden vazgeçmeyin.

İŞ, EĞİTİM ve FİNANS KONULARINDA

-Yıldız kartı genellikle iyi beklentiler, fikirler ve fırsatlar getirir. Ancak işler yavaş ilerleyeceğinden, sabra ve inancınızı korumaya ihtiyacınız olacak. Öte yandan, Yıldızın yanında Güç kartı, hoş fırsatların birdenbire ortaya çıkabileceğini işaret ediyor. Onları görmezden gelmeyin, fırsatı kaçırdığınızdan bir daha karşınıza ne zaman çıkacağını bilemezsiniz

-Güç kartı sıkı çalışmayı, özellikle de kendinizi geliştirmek için yaptığınız işi ödüllendirir. Becerilerinizin yanı sıra özgüvenli, disiplinli ve etik değerleriniz ile uyum içindeki çalışmalarınızın karşılığını alırsınız. Yıldız kartıyla bir zam, terfi, şöhret veya yeni bir başlangıç ​​diliyorsanız, Güç size kendinize güvenin ve inancınızı yitirmeyin, der. Azim ve özgüven sonunda başarıyı getirecektir.

ile verilen mesaj kendinize inanmanızdır. Azim güven ve sonunda başarı getirecektir.

Yorumlar