KADER CARKI ve SIHIRBAZ

.-Arkana Majör kartlarının 1. kartı olan Kader Çarkı, Numerolijiye göre kişinin hayatında hem tamamlanmayı hemde yeni başlangıçları temsil eder.

-Arkana Majör kartlarının ilk kartı olan Sihirbaz, bağımsızlığı, liderliği ve eylemi temsil eder. Kader Çarkı ve Sihirbaz birlikte 10+1:11 sayısını oluşturur. Numerolojide, ana sayı olan 11 rakamı evrensel birliği sembolize eder.

-Kader Çarkı şans ve talihin gezegeni Jüpiter, Sihirbaz zeka ve iletişim gezegeni Merkür gezegeni ile ilişkilendirilir. Bu kombinasyon, bize irade ve kader veya birey ve evren arasındaki etkileşimleri anlatır.

-Kader Çarkı, kontrolümüz dışındaki olayları temsil eder. Hayatta değişmeyen tek şeyin değişim olduğunu ve buna uyum göstermemiz gerektiğini anlatır. Sihirbaz, bizi bir sonraki yeniden doğuşa getirir ve yeniler.

-Kader Çarkı kaderse, Sihirbaz iradenizdir. Sihirbaz,Tarot'un Hava, Ateş, Toprak ve su elementi takımlarını kontrol edebilen tek karttır. Siz farkında olsanız da olmasanız da, güçlü bir enerjik varlığınız olduğunu ve insanların doğal olarak karizmanıza çekildiğini temsil eder. Keskin zekanız ve kararlılığınız bitmeyen merakınızla birleştiğinde, istediğiniz herşeyi gerçeğe dönüştürebilir ve kaderinizi kendi iradenizle şekillendirebilirsiniz.

-Sihirbaz, hedefinizi gerçekleştirmek ve potansiyelinizin tamamına ulaşmak için, tüm sınırlayıcı zihniyetlerden kurtulmanız gerektiğini söylüyor. Sihrin gerçekleştiği yer zihninizdir. Bu kombinasyonda tekerlek sürekli ilerlerken hedeflerinizi gerçekleşiyor. Hareket etmediğinde ise, Sihirbaz bir sonraki adımda ki eyleminizi planlıyor.

-Kader Çarkı ve Sihirbaz kombinasyonu hayatınız üzerinde kontrol sahibi olma isteyini temsil ediyor. Ancak, kontrol iyi birşey olsada aşıya kaçmak bazı sorunlara  yol açabilir. Çünkü, Sihirbaz'ın gölge tarafı kontrolü elde tutmak için insanları ve durumları manipüle etmektir.

-10 ve 1 rakamı yolunuzla uyum içinde olmadığınızda, mükemmelliyetçilik sevdasının kıskançlık ve endişeye neden olabileceği konusunda uyarıyor. Bu da ne olursa olsun kazan zihniyetine sahip olmanıza sebep olabilir.

-Sihirbaz, şapkadan tavşan çıkarır veya şapkanın içinde tavşanı yok ederek zarif, anlamlı ve mantıklı bir şekilde istekli olanları büyüler, istemeyenleri ikna eder. Boyun eğmez niyetle donanımlı olduğu için, engellere büyük bir inanç ve özgüven içinde yaklaşır. Sihirbaz'ın ihtimal dışı niyetleri gerçeğe dönüştürmesi onu izleyen herkesi şaşırtır.

-Kader Çarkı ise, bir yerden diğer yere sürekli hareket halindedir. Görünüşte rastgele olayları birbirine bağlayan kalıpların ve tekrarların farkındadır. Ancak, sabırlıdır değişimden vazgeçmez.

-Sihirbaz görünenin, gerçekler ile bütünlük içinde olmadığının farkındadır. Ancak, açık açık kendini kandırmaya ve yalanlara teslim olmaya hazırdır. Karizmasını başkalarını ikna etmek ve gerçek dışı bir güven aşılamak için kullanabilir. Sahip olmadığı güçlere sahipmiş gibi davranabilir.

-Kader Çarkı ise dramatiktir. Başına gelenleri şans veya kader olarak kabul eder. Aniden gelişen olaylar karşısında bazen çaresiz ve mağdur edilmiş, bazen de ne kadar şanslı olduğunu ifade etmekte zorlanabilir.

-Kader Çarkı kişileri hiçbir kontrol duygusu olmadan başına gelenleri deneyimler. Genelde, kahinlerden güvence ister ve onların her söylediğine inanır. Korkularıyla yaşar, geçmiş deneyimleriyle yolunu bulmaya çalışır ve sürekli hareket halindedir. İşler iyi gittiğinde bu iyiliğin sürekli devam edeceğini zanneder. İşler kötü gittiğinde ise, fırtınanın geçmesini ve durumun düzelmesini bekler.

-Kader Çarkı ve Sihirbaz, sürprizlerle dolu, yoğun ve heyecan verici bir zamanda bulunduğunuzu temsil eder. Bu kartların kombinasyonu, imkansız gibi görünen şeylerin gerçekleşmesini sağlar ve sürekli olarak mümkün olanın kapsamını genişletir. Kişileri ve ilişkileri genç tutar ve yeniler. İş ve kariyer hayatında sürekli verimliliği arttırır ve gelişmelere ayak uydurmak için yenilendiğinizi ifade eder.

-Kader Çarkı ve Sihirbaz, güçlü liderlik özelliklerine sahip ve aynı zamanda çabuk öğrenen ve uyum sağlayan bir kişiyi sembolize eder. Gerçekten tutkunu olduğunuz şey için çaba gösterdiğiniz sürece profesyonel yaşamınızda yaptığınız herşeyde  mükemmelliğe ulaşacaksınızı ifade eder.

-Kader Çarkı ve Sihirbaz, ilişkilerde bağımsız ve meraklı doğanıza vurgu yapar. Genelde eğlenceli, heyecan verici ve zeki insanlar ilginizi çeker. Ancak, çabuk sıkılabilirsiniz.

-Genel olarak, Kader Çarkı ve Sihirbaz, kendi kendine hakim olma yolculuğunu temsil eder. Hayatı dolu dolu yasayın. Gerçekten kim olduğunuzu keşfedin ve kabul edin. Büyük bir tutku, güven ve dürüstlük içinde isteklerinizin peşinden gidin.

Yorumlar