HERMIT ve KILICLAR TAKIMI KOMBINASYONLARI

==HERMİT ve KILIÇ ASI tek başınıza tohum ektiğiniz zamanları temsil eder. Geri dönüşü olmayan bir yola ilk adımınızı atarken henüz hava sislidir . Yeni bir maceraya başlamadan önce bu zamanları inancınızı korumak ve enerji toplamak için kullanmalısınız.

-Bu kombinasyon, bir sonraki adıma hazırlanırken zorlukların üstesinden gelmek için, yalnız kalıp inancınızı koruduğunuz ve enerji topladığınız zamanları temsil eder.

-Aşk hayatında, birlikte zaman geçirmek istemenize rağmen düşünmek için ara vermek anlamına gelir.

-Kariyer hayatında yalnız çalışmayı veya yeni bir iş veya fikirlere odaklanmayı ifade eder.

-Sağlık alanında güçlü maneviyatı ve uzun vadeli hedefleri gösterir. Yeni bir sağlık planı belirlemek veya yeni bir rejime başlak anlamına gelebilir.

==HERMİT ve KILIÇ 2 seçenekleri derinlemesine değil dikkatlice gözden geçirmenizi tavsiye eder. Çünkü, aşırı derin düşünmek çarpık izolasyon kalıpları geliştirmenize sebep olabilir. Seçenekler bol olduğunda beklemek ve beklerkende gözlem yapmak en iyi seçenek gibi görünür. Ancak, kısa süreli bekleme iyi olsada, fazla uzatmadan adım atmalısınız.

-Bu kombinasyon, çıktığınız yolda bir sonraki adımı atmadan önce kafa karışıklığı, devam etmekte tereddüt etmek veya seçiminizi reddettiğiniz için duygusallaştığınızı temsil eder.

-Kariyer hayatınızda çok fazla seçim arasında kaldığınızı ve karar vermekte zorlandığınızı, yalnız çalışmayı veya iş hayatınızda bir kavşakta bulunduğunuzu gösterir.

-Sağlıkla ilgili olarak, planınızdan emin olmadığınızı, ruhsal olarak tedavinin engellediğini veya çok yavaş ilerleme kaydettiğinizi temsil eder.

==HERMİT ve KILIÇ 3 kombinasyonu büyük bir kayıp durumunda iç sesinizin gücüne güvenin der. Kayıpla ilgili yeniden değerlendirme yapmayı, derinlemesine düşünmeyi ve tefekküre geçmeyi temsil eder.

-Hüzün içinde sıkışıp kalmak ve bir keder tarafından izole yaşamak bunaltıcı olabilir.Kulağa ne kadar zor gelsede, sezgilerinize güvenip derine inerek tefekküre geçmekten güçleneceksiniz.

-Aşk hayatında ihanet yüzünden kederlenmeyi ve kendinden başka kimseye güvenmemeyi, yalnız kalıp bu arada yeni bir yol aramayı ifade eder.

-Kariyer hayatında iş kaybını, zor seçimler arasında kalmayı, tek başına ve disipli çalışmaktan bunalmayı gösterir.

-Sağlıkta, tekrar sağlığına kavuşma ihtiyacı hissederek aniden bir yolculuğuna çıkmak veya tek başına kalıp enerji toplamak istemek anlamına gelir.

==HERMİT ve KILIÇ 4 hatalardan sonra yeni bir şafağa ilerlemek için geri çekilip önünüzdeki yol ile ilgili plan yapmayı ifade eder. Bu kombinasyon, daha iyi zamanlara yönelmenizi, sizi sevenlere ve iç sesinize güvenmenizi önerir.

-Aşk hayatında partnerlerin geleceği planlamak için birlikte zaman geçirip planlar yaptığını ifade eder. İlişkinin gidişatını ilerleyen kartlar belirleyecektir.

-İhtiyacınız olan herşeye sahip olmak için yeni bir kariyer düşündüğünüzü ve yeni bir işe baştan başlamaya odaklandığınızı gösterir.

-Sağlıkta güçlü maneviyat, yeni bir rejim planlamak, uzun vadeli yeni bir sağlık programına başlamak anlamına gelir.

==HERMİT ve KILIÇ 5 harekete geçme ve kendini izole etme isteği arasındaki savaşı temsil eder. Bazen tek başına ilerlemeye çabalamak akıllıcadır. Ancak, bunu doğru sebepler için ve başkalarının mutluluğuna zarar vermeyecek şekilde yapmalısınız. Başkalarının da onayını almalı, tam ve net bir şekilde iletişimde olduğunuzdan emin olmalısınız. Aksi taktirde, aç gözlülüğünüz düşman kazanmanıza sebep olabilir. Pişman olursunuz.

-Kariyer hayatında işin tümünü üstüne almak, tek başına başa çıkmak ve başkalarının yardımını istememek anlamına gelir.

-Sağlıkta yardımları reddetmek, kendi planlarınızın size istediğinizi getireceğini düşünmek.

==HERMİT ve KILIÇ 6 devam etmeden önce durumu dikkatlice değerlendirmenizi tavsiye eder. Acı dolu geçmişe takılıp kalmaktansa sezgilerinizi takip edin ve planlarınızda gerekli düzenlemeleri yapın. Tazelenmiş bir enerjiyle ilerleyerek önünüze çıkan tüm engelleri aşabileceksiniz.

-Acıların üstesinden gelmek için yeni başlangıçlar iyi gelecektir. İç sesinizi takip edin ve yolunuzun sizi aydınlığa çıkaracağına güvenin

-Bu kombinasyon aşk hayatında gönül yarasından uzaklaşma isteğini ve yeni bir başlangıç yapmadan önce ara vermeyi ifade eder.

-Kariyer hayatında yeni bir yol keşfetmek ve yeni bir başlangıç yapmak için zihninizi boşaltmak anlamına gelir.

-Sağlıkta, daha sağlıklı bir yaşam için kötü alışkanlıkları bırakmak ve değişime hazır olduğunuzu gösterir.

==HERMİT ve KILIÇ 7 kombinasyonu çok izole bir insanı temsil eder. İçsel gözlem yaptığınızda, geçtikten sonra yaktığınız köprüleri göreceksiniz.

-Daha ahlaklı olmak için iç sesinize kulak verin. Sizi yanılgıya götüren şeylerin davranışlarınızdaki sahtekarlıklar olduğunu söyleyecektir.

-Bu kombinasyon, aşk hayatında sadakatsizlik yüzünden ketum olmayı gösterir ve sizi vicdanınızın sesini dinlemeye çağırır.

-Kariyer hayatında iş ahlakına uygunsuz davranışlar yüzünden dışlanmayı veya kendini yalnızlığa mahkum etmeyi ifade eder.

==HERMİT ve KILIÇ 8 kötü muameleye maruz kaldığınız için izole edildiğinizi ve yalnız kaldığınızı hissettiğinizi temsil edebilir. Fakat, bazen de kişi yalnız kalmak için bahaneler üretebilir. Böyle zamanlarda inandığınız şeye bağlı kalın ve iyiye odaklanın. Bu kombinasyon, bir kayıpla ilgili derinlemesine düşünmek, değerlendirme yapmak ve tefekküre geçmek anlamına gelir.

-Aşk hayatında ihanete uğradığı için kendini yalnız hisseden birini gösterir.

-Kariyer hayatında çok zor bir seçim yapmak zorunda kaldığınızı veya iş kaybının depresyona sebep olduğunu temsil eder.

-Sağlıkta, psikolojik olarak yalnız ve fiziksel olarak yorgun hissettiğinizi ifade eder.

-Sağlıkta, yanlış davranışlarınızın ve alışkanlıklarınızın başkalarına da zarar verdiğini gösterir.

==HERMİT ve KILIÇ 9 huzursuz bir çifttir. Burada, ancak planlayarak ilerlemek mümkün olabilir. Yalnız kalmak ve fazla düşünmek kaygının artmasına daha iyi zamanlara ilerleyememenize sebep olacaktır. Daha iyi bir duruma gelmek için iç sesinizi dinleyin ve sizi sevenlerin sevgisini hissedin.

-Aşkta, yalnızlık ve aşırı düşünmek çiftler arasında huzursuzluğa sebep olacaktır.

-Kariyer hayatında iş kaybı yüzünden derin düşüncelere dalmak ve kendi değerini bilememeyi temsil eder.

-Sağlık hayatında değişikliği reddetmek, planlarını gerçekleştirememek ve bir doktora görünmesi gerektiğini düşünmek anlamına gelir.

==HERMİT ve KILIÇ 10'lusu umutsuzluk içinde bir ışık anlamına gelir. Dibe vurduğunuzda yalnız kalıp yeniden başlamak için güç toplama isteğini gösterir. Ne kadar umutsuz, acı ve keder içinde olsanızda, kendinizi toparlayıp yeniden başlamayı düşünme yeteneğine sahipsiniz.

-Bu kombinasyon aşk hayatında bitmeyen tartışmaları, potansiyel ayrılığı ve iyileşmek için zamana ihtiyaç duymayı temsil eder.

-Kariyer hayatından çok fazla sorumluluk üstlenmek, artık icra etmek istemediğiniz şeylerden uzaklaşmak ve dinlenmeye ihtiyaç hissetmeyi gösterir.

-Sağlıkta, çok fazla şeyle uğraşmaktan zihinsel ve fiziksel olarak yorulduğunuzu, dinlenmeye ihtiyacınız olduğunu ve tekrar canlanmak için planlama yaptığınızı ifade eder.

==HERMİT ve KILIÇ PRENSİ, kişinin meraklı birisi olduğunu ve ilerde ne olduğunu inceleyip bilgi sahibi olduğunu gösterir. Bu kombinasyon, mantıklı fikirleriniz ve güçlü maneviyatınız sayesinde ihtiyacınız olan enerjiye karizmaya sahip olduğunuzu temsil eder. Yüzeysel bilgiye sahip olsanızda umut dolusunuz. Tek başınasınız, ama yalnızlık hissetmiyorsunuz.

-İlişkilerde diğer her şeyin yolunda olduğunu var saymayı, sadece aşka odaklanmayı ve kendini enerjik hissetmeyi anlatır.

-Kariyer fırsatlarını tek başına yakalamaya çalışmak, yeni projeler planlamak ve fikirlerini başkalarıyla paylaşmamak anlamına gelir.

-Sağlıkta, eğitim almak, iyi bir rejim bulmak veya enerji toplamaya zaman ayırmayı ifade eder.

==HERMİT ve KILIÇ ŞÖVALYE cesaretli ve başarmaya kararlı birini gösterir. Her 2 kartta, cesaret gerektiren konularda uyumlu çalışır ve birbirine denge kazandırır. Harekete geçmek için enerjik hissedersiniz. Ancak, ne zaman adım atacağınızı önce zihninizde belirler, sonra harekete geçersiniz.

-Bu kombinasyon aşkta sorumluluk almak istemeyi, bir sonraki adımınızı planlamayı ve buna göre taahhütte bulunmayı ifade eder.

-Kariyer hayatında, iş aramayı, seçenekleri gözden geçirmeyi, iş planları için yalnız zaman geçirmek anlamına gelir.

-Sağlıkta ise tefekküre geçerek güç kazanmayı temsil eder. Bu sayede daha sağlıklı ve umut dolu olursunuz.

==HERMİT ve KILIÇ KRALİÇE kombinasyonu duygudan uzak bir plana bağlı olarak ilerlemeye odaklandığınızı temsil eder. Bu kombinasyon, bilgi edinmek, kendine bakmak ve görevlerini yerine getirmekle ilgilidir. Kendinize güvenebilir ve sınırlarınızı belirleyerek yolunuza devam edebilirsiniz.

-Aşk hayatında bundan sonra ne yapacağınızı bildiğinizi ve kararlı olduğunuzu gösterir.

-Kariyer hayatında, zamanı akıllıca kullanmak, eğitim almak ve ders çalışmak veya belgeleri okuyup imzalamak anlamına gelebilir.

-Sağlıkta, fiziksel ve zihinsel sağlığınızla ilgilenmek, kurslara veya bir spor salonuna kaydolmak veya bir fitness programına başlamayı ifade eder.


==HERMİT ve KILIÇ KRALI birlikte kurallar belirleyip uygulamayı severler. Bu kombinasyon kuralların uygulandığını, kalbine meydan okumayı ve güçlü bir lideri gösterir.

-Yüksek standartlarınız aşk ve ilişkilerde kendinizi yalnız hissetmenize sebep olabilir. Yüreğinizin dilediğini bulduğunuzda bunu göstermekten kormayın.

-Kariyer hayatında tek başına çalışan güçlü ve mantıklı birini veya bir lideri temsil eder.

-Sağlığınızın sorumluluğunu üstlenmek ve tek başına güç toplamanın yollarını bulmak anlamına gelir.

Yorumlar