BUYUK RAHIP ve KUPA KRALI


-Büyük Rahip, gelenekçi, muhafazakar, sosyal normlara uygun ve evlenip yerleşik bir hayat yaşamak isteyen birini gösterir. Ya da, kişinin dışa yansıttığı görüntü budur. Çünkü, nihayetinde yaşamak istediği durumu dışarıya yansıtıyor. Büyük Rahip Kartı, Kupa Kralı kişisinin bu havayı yakaladığını anlatıyor.

-Bazan, karşımızdaki kişilerin bizimle ilgili algıları bilinçsizce onlara yansıttığımız imaja dayanır. Ancak, bu ilişkilerde hem istenilen hemde motive edici bir durumdur.

-Kupa Kralı, kişisi ne istediği hakkında ne kadar net olursa olsun duygularını kontrol altında tutan ve olgun birisidir. Aslında, hissettiği duygular olumlu ve dengelidir. Ne kendi nede karşı taraf için sorun yoktur. Ancak, duygularını iletmeye gerek duymaz. Bu durum onun kendinden emin, kararlı ve aşırı özgüvenli olmasından kaynaklanıyor olabilir. Çünkü, o yetişkin bir adam ve aynı zamanda bir kraldır.

-Büyük Rahip, her zaman geleneklerin gücü ile ilgilidir. Kupa Kralı, duygusal ancak duygularını iyi saklar ve çekingendir. Büyük Rahip Kupa Kralının duygularını kontrol etmesine yardımcı oluyor. Bir ilişki açılımında kişi duygularını açıklamakta zorlanıyorsa, zaten bir ilişki içinde olduğu anlamına gelebilir. Fakat, ister bir ilişkisi olsun ister olmasın bu kombinasyon gelenekler veya dini kurallar nedeniyle kişinin duygularını açmakta zorlandığını ifade ediyor.

-Kupa Kralı, nazik ve sevgi doludur. Fakat, böyle olması her zaman romantik duygular anlamına gelmeyebilir. Büyük Rahip de genelde nazik ve şefkatli olmasına rağmen evliliğine ve karısına çok bağlıdır. Bu kombinasyonun tek bir kişiyi temsil ettiğini varsayarsak, Kupa Kralı kişisi Büyük Rahip kişilik özelliklerine sahip anlamına gelebilir.

Yorumlar