KUPA ASI, YARGILAMA ve TILSIM 10


Kartları yorumlarken 1. kart sizin kendi kişiliğiniz ve duruşunuzu 2. kart partnerinizin veya geçmekte olan olayla ilgili kişinin duruşunu ve kişiliğini düşünerek hikaye oluşturmaya çalışmak gerek.

Bu bağlamda Kupa Ası, küçük arkana kartıdır. Yaratıcı enerji, tutku ve hayatınızda yeni bir romantizmi anlatır. Günlük yaşamınızda yaratıcı bir enerji sürekli akıp gidiyor.

Yargılama, büyük arkana kartıdır. Burada, yeniden doğuş, ruhsal uyanış ve yeni başlangıçlara bir çağrı vardır. Kalıcı ve yaşamınızın tamamını kapsayacak bir karar almakla ilgilidir. Geçmişe kapılar tamamen kapatılır ve yeni başlangıçlara odaklanılır. Bu kartlar temelde çatışmalarına rağmen ortak yönleri başlangıç kartı olduklarından kişilerin henüz olgunlaşmamış olduklarını gösteriyor.

-Yargılamanın Kupa Ası'nın önüne geçmiş olması, sanki yaptığın her hareket veya laf olsun diye sorulmadan ağzından çıkan her kelime çok önemli birşey yapmışsın gibi tekrar düşünmene sebep olacakmış gibi bir durumla karşılaşacağınızı gösteriyor. Etrafınızda olan kişiler ve olaylarla ilgili gerçekler ortaya çıkacak. Gerçekten kim olduğunuz ve kim olmak istediğinizle ilgili bir uyanışa hazır olun. Bu 2 kartın kombinasyonu sevdiğiniz birini kaybedebileceğiniz anlamına gelebileceği gibi, 3. kartınızın son sözü söyleyeceğini düşünürsek, geleneksel aile değerlerine bağlılık ön planda olacak.

-Yargılama kartının önüne geçen Tılsım 10, ailenizi görmezden gelmenizin sö konusu olmayacağı anlamına geliyor.

-Kupa Ası'nın önüne geçen Yargılama eski sevgilinize duyduğunuz bir kırgınlık anlamına da gelebilir. Bu büyük bir kıgınlık olmasa bile, duygusal hayatınızda yeni başlangıçlar yapmanıza engel oluyor.

-Burada, Yargılama Kupa Ası ve Tılsım 10'lunun arasında, gfeçmişte küskünlükler, pişmanlıklar, öfke olsada, halen ne kadar doğru şeylere tutunduğunuzla yüzleşmekle ilgili gibi görünüyor. Yargılama, bütün bunlarla yüzleşmenizi ve geçmişi bırakmanızı söylüyor.

-Genelde, erkeklerin hep aynı niteliklere sahip kız, kadınların aynı kişilikte erkeleri kendine çektiği söylenir. Bu kombinasyon, yeni bir romantik ilişkiye adım atsanız bile geçmişte yaşadıklarınızın bir benzerini yaşayacağınızı ve ailenizin vazgeçilmeziniz olduğunun farkına varmanız gerektiğini size anlatmaya çalıyor olabilir.

-Evet, siz sevgi dolu bir insansınız. Sevdiğinizde tüm yüreğinizle seviyorsunuz. Fakat, muhtemelen karşınıza çıkan kişiler veya yeni seçimleriniz geçmişin tekrarı olacak. Önemli olan gerçek mutlu olmaksa, bu mutluluğu ilişkilerde değil ailenize ve aile geleneklerine bağlılığınızda bulacağınızı gösteren bir tarot açılımı olmuş. Ne olmak istediğiniz ve gerçekten ne olmanız gerektiğinin farkındalığını yaşamak.


Yorumlar