KUPA KRALICESI ve KOMBINASYONLARI

-Kupa Kraliçesi Kartında fincanın kulplarının melek şeklinde oluşturulmuş olması kraliçenin ruhsal bağlantısını, kapağının kapalı olması bilinçaltından yükselen düşünceleri sembolize ediyor. Kraliçenin ayaklarının altındaki kayalar bilinçaltını, deniz kabukları, deniz perileri ve balık resimleriyle süslü taş tahtı güvenilirliğini gösteriyor.

-Kraliçenin elindeki fincana bu kadar fazla odaklanmış olması, çevresinde olan bitenin ne kadar farkında olduğu konusu endişe verici görünüyor ve insan, ne fincanmış demekten kendini alamıyor.

-Sakin deniz kraliçenin duygularını, bulutsuz gökyüzü yolunun açık olduğunu ve suya yakın oturması duygusal bağlantısı olduğunu ifade ediyor. Astrolojik olarak Kupa Kraliçesi Yengeç, Akrep ve Balık Burçlarını temsil eder.

-Kupa Kraliçesi, bilinçaltı ve duygularıyla evrenle temas halinde olan ve başkalarının refahını derinden önemseyen şefkatli biridir. O çevresindeki insanlara uyum sağlayan harika bir arkadaş, eş veya ebeveyn ve ruhsal olarak harika tavsiyelerde bulunan doğal bir şifacıdır.

-Kupa Kraliçe, aynı zamanda ruhsal güçlerinizi kullanmayı geliştirerek ve hayal gücünüzü kullanarak yaratıcılığı ifade eder. Kupa Kraliçesi, nazik, sezgisel, sempatik, sanatsal ve ruhsal yetenekleri gelişmiş, doğal olarak manyetik ve çekicidir. Birçok derin ve karmaşık özelliği bünyesinde bulunduran güçlü, dik başlı, tutkulu, bağımsız ve gururlu, ancak akıllı ve iradeli bir kadındır.

-Kupa kraliçesi kartı, çoğunlukla mavi gözlü, sarışın ve açık tenli bir kadını temsil eder. Bu kadın insanların ihtiyaçlarına duyarlı ve sezgisel olduğu için, iyi bir eş ve anne olarak tasvir edilebilir. Ona yaklaşmak karşıdan zor görünsede, güvenini kazandığınızda, sadık bir arkadaş, sırdaş ve iyi bir müttefik olur.
-Kupa Kraliçesi, 38 ve 11 sayısıyla ilgilidir. Numerolojide 11 RAKAMI önemli bir üstat sayıdır. İnsan ırkını yükseltmek için gelen Ruhsal ışık habercisinin enerjisini taşır.

-Bir aşk tarot açılımında Kupa Kraliçe, bir mıknatıs gibi insanları kendinize çektiğinizi ve size aşık olduğunu gösterir. Eğer, zaten bir ilişkiniz varsa, bir partner olarak takdir edildiğinizi ve bir eş olarak sevildiğinizi hissettiğinizi anlatır. Bu kart, danışan kişinin stressiz ve kendisi olabileceği bir ilişkide çiçek açmaya başladığı anlamına gelir.

-Romantizmde Kupaların Kraliçesi, ilişki durumunuzdan bağımsız olarak iyiye işarettir. Kadın partner arıyorsanız, daha yaşlı bir kadınla uyumlu olacağınızı gösterir. Eğer, etrafınızda daha genç bir kadın varsa, düşündüğünüzden çok daha zeki ve olgun olduğunu ifade eder. Tarot açılımınızda bu kart karşınıza çıktıysa, acele etmeyin önce onu tanımaya çalışın.

-Bekarsanız, ufukta yeni bir duygusal yakınlaşma var anlamına gelir. Karşılaşacağınız kişi, sevgi dolu, kadınsı ve güçlü olacaktır. Bu kişi az konuşan biri olabilir. Ancak, bunun sebebi sadece biraz utangaç olmasıdır.

-Bir kariyer açılımında Kupa Kraliçesi, iş yerinizde mantıksız talepler ve kurallardan arınmış olarak gelişip yükselmeyi gösterir. Bu kart, ayrıca yetenekli bir yazar veya ruhsal bir şifacı anlamına gelebilir.

-Kupa Kraliçesi finans konularında iyiye işarettir. Bu sebeple yakın bir zamanda finansal kazanç sağlayacaksınız anlamına gelir. Fakat, ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamamaya dikkat edin. Bir şeyi sadece moda olduğu için alıyorsanız, muhtemelen buna değmez.

-Kupa Kraliçesi duygusal mutluktan ve ruhunuzla bağlantılı olmaktan bahseder. Kişi yoluna güvenir ve emeklerinin meyvelerinin tadını çıkarmak ister. Birisinin hakkınızda ne hissettiğini merak ediyorsanız, o kişinin sizinle olmaktan keyif aldığını ve aşık olduğunu gösterir. Bu ilk görüşte aşk bile olabilir.

-Kupa Kraliçesi, ruhsal yetenekleri olağanüstü gelişmiş bilge birini ifade eder.. Bütün canlılara şefkat besleyen ve maneviyatı önemseyen bu kişiler, çevrelerindeki insanlara karşı empati sahibi ve kibardır. Aynı zamanda, anlayışlı, düşünceli ve verici olduklarından, herkesin yaşamını konforlu hale getirme yeteneğine sahiptir ve sürekli olarak kendilerini nasıl geliştirebileceklerini düşünürler.

-İyileştirici doğaları, etraflarındaki insanların onlara dertlerini çok kolay açmalarına izin verir. Dışarıya göstermedikleri altın gibi bir kalbe sahiptirler. Eğer, ilişkileri başarısız olursa kendilerini suçlar. Ayrıca, sevdiği ve önemsediği kişi iyi değilse, o kişiyi fiziksel olarak görmek zorunda kalmadan her şeyi hissedebilirler.
-Ters Kupa Kraliçesi, güveninizi sarsan olaylardan ve insanlardan bahseder. Bu kart, ruhsal olarak körelmiş, duygusuz veya duygusal olarak dengesi bozulmuş birini gösterir. Bu kişiler, sizi hayal kırıklığına uğratır ve bir kötülük yapmasa bile kalbinizi kırar.

-Ters Kupa Kraliçesi, aşk, ilişki ve aile hakkında çarpık inancı olan kişileri gösterir. Akli dengeleri yerinde olmadığı için veya duygusal sorunlardan dolayı, empatik olmak yerine kabalaşırlar ve hatta kasıtlı olarak insanların duygularını incitirler.

-Bu kişiler, karanlık duygular içinde yaşayan, çok fazla ilaç kullanma eğilimi olan, uyuşmuş ve kötü olabilirler. Yaşadıklarını aşırı dramatize eder ve çok yalan söylerler. Çok neşeli ve mutlu bir ruh halinden aniden bir üzüntü fırtınasına kapılıp, kontrol edilemeyen bir ağlama krizine girebilirler.

-Ters Kupa Kraliçesi, kendini kandırmaya ve hayal kurmaya çok düşkün, pratik olamayan anlamsız bir kadını gösterir. Bu kart bazan mesafeli, ancak sahipleneci ve yüzeysel arkadaşlıklar arayan birisini ifade eder. İhtiyaç anında çok az güvenebileceği arkadaşı olan, bu kişiler oldukça kibirli ve bencil olabilir.

-Bazanda, beklentilerin altında kalan ve olmasını isteseniz bile destekleyici olamayan bir kadını gösterir. Bu kişi tembel ve sorunları erteleme eğiliminde olduğu için, sinir bozucudur.

-Tarot açılımlarında ortaya çıkan Ters Kupaların Kraliçesi, bir durumun tüm ayrıntılarından habersiz olduğunuz ve gizli gerçekleri görüp farkına varmanız konusunda bir uyarıdır.

-Güvenizi sarsan bu kişi, aşırı derecede incinmenize sebep olacağından onunla uğraşırken dikkatli olmazsanız, kendinizi bir tehlike çemberinde bulur ve çok korkutucu davranışlarına maruz kalabilirsiniz.

-Bu durumdan kurtulmanın tek yolu, Kupa Şövalyesinin enerjisine geri dönerek, farklı bir bakış açısından soruna çözüm bulmaktır.
KUPA KRALICESI KOMBINASYONLARI

-Kupaların Kraliçesi diğer 2 farklı Kraliçe ile birlikte, genellikle kadınlar arasında bir toplantı veya kutlama anlamına gelir.

-Bir tarot açılımında 2 Adet Kraliçe bir kadın arakadaşla kısa süreli bir sorun yaşayacağınızı, 3 Adet Kraliçe, kadınlar arasında bir toplantı veya kutlamada, boş dedikodulara katılabileceğinizi, 4 Adet Kraliçe kurbanı olabileceğiniz dedikodu ve iftiralara maruz kalacağınızı ifade eder.

-Kupa Kraliçesi ve Büyük Rahip birlikte görüldüğünde geleceğinizde bir ilişki var anlamına gelir. Partneriniz olacak kişiyle göz göze gelmekten korkuyorsanız, çok yakında bu korkuyu yeneceksiniz. İletişim, bir sorunu çözmenin temelidir. Daha mutlu bir gelecek için, sorunlarınızın nedeni hakkında konuşmaktan kaçmayın.

-Kupa Kraliçe ve Kader Çarkı kombinasyonu, geçiminizi sağlamakta zorlanıyorsanız ve faturalar biriktiyse, endişenlenmenize gerek yok. Finansal özgürlük çok yakınınızda, hemen köşeyi dönünce sizi bekliyor anlamına gelir.

-Kader Çarkı karmik bir karttır ve iyi talihin sembolüdür. Burada, pembe gözlüklerinizi taktığınızda adeta destansı ve hiç bitmeyecek bir aşk görebilirsiniz. Kader Çarkı kaderinize yazılmış bir aşkı, Kupa Kraliçe işte bu, o dediğiniz kişiyi işaret ediyor olabilir.

-Kupa Kraliçe ve Asaların Sekizlisi, yeni bir dil öğrenmeyi düşünüyorsanız, derslere başlamanın tam zamanı. Çünkü, ne kadar kolay öğrenip ilerlediğinize siz bile şaşıracaksınız. Elinizdeki bu altın kemer geleceğinizi önemli ölçüde etkileyecek.
-Kupa Kraliçesi ve Asaların Kraliçesi kombinasyonu, görevleri son dakikaya ertelediğinizde başarı şansınızın düştüğünü gösterir.

-İlerlerken yavaş davranmak, hayatınızı iyileştirmenin önünde bir engel gibi görünüyor. Hedefe motive olmak için neye ihtiyacınız varsa, bunun için zaman ayırın. Yaptığınız Plana bağlı kalarak istikrarlı, kararlı ve etkili bir şekilde hayata geçirin.

Kupa Kraliçesi + Büyük Rahip: Mutlu bir ilişki.
Kupa Kraliçesi + Güç: Hayvanları önemsemek. Hayvan şifacısı.
Kupa Kraliçesi + Kader Çarkı: Finansal özgürlüğe doğru akışta olmak.
Kupa Kraliçesi + Güneş: Aşkta ve kariyerde başarı. Dostluklar da gelişiyor.

Kupa Kraliçesi + Kılıç 4: Meditasyon. Rüyalar yoluyla psişik bilgiler.
Kupa Kraliçesi + Kılıç 8: Mali kaygılara sahip olmak.

Kupa Kraliçesi  + Asa 8: Yeni bir dil öğrenmek.
Kupa Kraliçesi + Asa 10: Erteleme. Hedeflere doğru yavaş ilerlemek.

Kupa kraliçesi + Tılsım 9: Bir deniz kenarı inziva yeri. Bir deniz tatili.
Kupa Kraliçesi + Tılsım Şövalyesi: Olumlu bir kariyer değişikliği.

Kupa Kraliçesi + Kupa Ası: Yeni yetenekler.
Kupa Kraliçesi + Kupa 2: Güzel bir ilişki.
Kupa Kraliçesi + Kupa 3: Sezgisel arkadaşlar.
Kupa Kraliçesi + Kupa 4: Reddedilme korkusu.
Kupa kraliçesi  + Kupa 5: Güzel çocuklar.
Kupa Kraliçesi + Kupa 6: Bir şaheser yaratmak.
Kupa Kraliçesi + Kupa 8: Kişisel Gelişim.
Kupa Kraliçesi + Kupa 9: Değerli bir bağlantı.
Kupa Kraliçesi + Kupa 10: Güzel bir aile. ruh ailesi 
Kupa Kraliçesi + Kupa Prensi: Hassas bir medyum
Kupa Kraliçesi + Kupa Şövalyesi: İş hayatında sezgileri güçlü, iyi bir oyuncu.
Kupa Kraliçesi: Psişik yetenekler.
Kupa Kraliçesi + Kupa Kralı: Sezgileri güçlü bir lider.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Yikilan Kule ile kupa kralicesi ve büyük rahib 🙏🏼
Adsız dedi ki…
Büyük rahib kupa kralice ve yikilan kule