ASALARIN 6'LISI, KILICLARIN 10'LUSU ve ASALARIN 8'LISI KOMBINASYONU




-Asaların 6'lısı insanın sevdiği şeyler yaratmak istemesiyle ve tutkuyla ilgilidir. Muhtemelen, bu kart sevdiğiniz kişiyle bir dünya yaratmış olmanızla ilgili. Yarattığınız bu dünya'ya sizin yakınlarınız, sizin çevreniz ve sizin arkadaşlarınız destek verdi, sizde çok emek verdiniz ve bu sebeple bu kart biraz ego ve gurur içeriyor..

-Bu kombinasyonda kartın başka bir 6'lı değilde Asa olması partnerinizle aranızda güçlü bir fiziksel çekim olduğunun göstergesidir. BunYarattığınız dünyayı sadece maddi şeyler ve cinsellik olarak düşünmemelisiniz. Siz sevgi dolu bir dünya yarattınız.

-Bu kartın yanında Kılıç 10 partnerinizin sizin yarattığınız bu sevgi dolu dünyayı istemediği anlamına geliyor. sevginize hayır diyor. Kılıç 10, sevgi dolu dünyanız ve tutkularınız için ölmüş, bitmiş, gitmiş bir şey olduğunu işaret ediyor. Bu kombinasyonun size mesajı; o olmadan daha iyi olacaksın. Bu ilişkiye vermiş olduğunemeklerin ödülünü başka bir şekilde alacaksınız ve iyiki böyle oldu diyeceksiniz.

-Kılıç 10'lu obsesif, yani takıntılı düşünceyle ilgilidir. Yaşamış olduğunuz tarvmalar yüzünden şu anda başka hiç bir şey düşünemiyorsunuz. Dur durak bilmeden sadece bu konuya odaklanmış durumdasınız ve normal rutinlerinizi bile gözünüz görmüyor. Çok endişe duyduğunuz, belkide karar vermekten korktuğumuz zamanlarda Kılıç 10 karşımıza çıkar.Yaşadıklarınız üstesinden gelmesi çok zor ve acı verici bir durum.

-Kılıç 10'lu korktuğumuz bir şeyi ortaya çıkarma eğilimindedir. Bunu söylerken yumuşatmaya çalışıyorum ve sizin anlamanızı istiyorum, ama korktuğunuz bir şey evet bu olacak demek o kadar zorki! Çünkü, Kılıç 10 gerçekleştikten sonra karanlıkta kalacağınızı düşünüyorsunuz. Fakat, aslında siz şu anda karanlıktasınız ve bir adım öteyi göremediğiniz için gelecekle ilgili planlar ve hayaller kuramıyorsunuz ve bu duruma daha fazla dayanmaya gücünüz kalmadı. 

-Asaların 8'lisi olumlu şeyleri işaret eder. Ertelemeler biter hızlı iletişim başlar. Telefonlar, haberler, kısa yollar ve siz çok iyi değerlendirmeniz gereken hareketli günlerin başında bulunuyorsunuz. Bu kart nötr bir karttır. Bunu iyiye veya kötüye dönüştürmek tamamen danışanın bakış açısına bağlıdır. Hiç üzülmeyin Kılıç 10 kişinin canını acıtır, fakat aydınlığa çıkarır. Öyleyse, size değer vermeyen biri için daha fazla kendinizi yıpratmayın, küllerinizden doğun ve yeni bir dünyada cesurca ilerlemeyi düşünün. Geçmişte çözümleyemediğiniz bütün sorunların üstüne gidin. Çok hızlı gelişmeler hayatınızı değiştirecek, güzel şeyler olacak.


Yorumlar