TAROT KARTLARI KUPALARIN ALTILISI, KILICLARIN DOKUZLUSU VE OLUM KOMBINASYONU



Kupaların 6lısı, Kılıç 9lusu, Ölüm kombinasyonu;

**Mutluluk veren Alışkanlık ve bağımlılıkları kaçınılmaz bir döngünün, köklü bir değişimin ardından kaybetme ve bu kaçınılmaz kadersel değişimle bağlantılı olarak yaşanan travma. Geçmişte kaybedilenlerin geri dönmeyeceğinden kesinlikle emin olma, gözünün açılması hali.

**Kişi ve unutamadığı sevgilisi geçmişte iyi zamanlar paylaşmış olabilir, ancak danışan kişi olanları duygusal değil mantıklı bir bakış açısıyla değerlendiriyor anlamına gelir. Yani hala duygular var ama danışanın gözü açık ve gerçeklerin farkında.

**Burada duyguların mutlaka romantik olduğunu düşünmemek lazım. Kişi sadece geçmişte geçirdiği iyi anların sıcaklığının etkisindedir.Kupaların 6lısı geçmiş zamanların nostaljisini şimdiki zamanla dengeler ve her şeyi dürüst anısyla değerlendirir.

**Bu kombinasyonun asıl uyarıcı tarafı, yaşanan acının başka bir soruna sebep olma ihtimalidir. Mutluluk için sabrın sabrederken yolun sonuna gelindiğinde ümit kalmadığının farkına varmanın büyük idrakıyla yaşanan travmaların danışanın vucudununda sağlığının bozulmasıyla ilgili sinyaller vermeye başlamasıdır.

Yorumlar