ASILMIS ADAM ve IMPARATOR

-Asılmış Adam teslimiyeti, fedakarlığı ve yeni bir bakış açısını, İmparator otoriteyi, liderliği ve yapının vücut bulmuş halini temsil eder.

-Asılmış Adam, eylemden önce düşünülerek meditatif bir değerlendirme ister. Asılmış Adam bir gerilim ve bir duraklama kartıdır. Sismik bir değişimden önceki veya sonraki kısa moladır. O, geçici boşluk ile karar arasındaki an v e aynı zamanda seçim ile tezahür arasındaki boşluktur.

-İmparator, korur ve emreder. İmparator kartında görüş netliği ve zihin dengesi vardır. İmparator, sadakat ve düzen talep eder. Ayrıca, sakin ve ilkeli bir güçle liderlik eder. İmparatorun yaklaşımı görev tamamlanana kadar sistematik ve organizedir. Onun bilgeliği, gücün doğru kullanımını gerektirir ve bu nedenle her zaman bir baba şefkatiyle yönetir.

-Bu 2 kartın birlikteliği kişinin kontrolü bırakması gerektiğini, bir akıl hocası veya organizasyon gibi daha yüksek bir güce teslim olması gereken bir geçiş dönemini ifade eder.

-Bu kombinasyon aynı zamanda sezgi ile mantığı, yaratıcılık ile yapıyı veya kişisel ihtiyaçlar ile başkalarına karşı sorumluluklarınızı dengelemeniz gerektiğini gösterebilir.

-Bir geçiş döneminde hangi yöne gideceğinizden emin olamadığınız için belirsizlik içinde kalmış gibi hissedebilirsiniz. Asılmış Adam size kontrolü teslim etmenizi ve daha yüksek bir güce teslim olmanızı söylerken İmparator size yapıyı ve otoriteyi benimsemeniz gerektiğini hatırlatıyor.

-Egonuzu bir kenara bırakın ve bir süreliğine dizginleri başkasının almasına izin verin. Dürtüsel kararlar ile risk almamalı, sezgilerinizi dinlemeli ve sürece güvenmelisiniz. Endişelenmeyin, bu kombinasyon tamamen kontrolden vazgeçmekle ilgili değil. Aynı zamanda dengeyi bulmakla da ilgilidir.

-Asılmış Adam, kontrolü sezgilerinize bırakmayı, yaratıcılığı ve olaylara farklı bir perspektiften bakmak için bir adım geri atmayı temsil ederken, İmparator mantığı, vücut bulmuş yapıyı veya otoriteyi ve sorumluluğu temsil eder.

-Başarılı olmak için her ikisine de ihtiyacınız var. Bu engebeli bir yolculuk olabilir, ancak kontrolü teslim etmeye ve sürece güvenmeye istekliyseniz, diğer taraftan daha güçlü ve daha akıllı çıkacaksınız. Daha yüksek bir otoriteye teslim olmanın ve bu süreç tamamlanana kadar sabretmenin zamanı geldi.

-Aşk ve ilişkilerde bu kombinasyon, kafa karışıklığının ortaya çıktığı zamanlarda rehberlik için akıl hocalarına yönelmenin tam zamanı olduğunu gösterir. Asılmış Adam yön eksikliği yüzünden duraksamayı, İmparator sorumlu davranmanın yaşam yolunuzun değiştireceğini temsil ediyor.

Kendinizden daha fazla bilgeliğe sahip bireyleri arayın veya rehberlik alın. Çünkü, gerektiğinde yardım istemek utanılacak bir şey değildir.

-Asılmış Adam ve İmparator, genellikle somut sonuçlar elde etmek için kendimize hakim olduğumuz iyi bir durumdan bahseder. Sorunları çözmek için şimdilik harekete geçmeyi bırakmayı veya fedakarlık gerektiren, başka bir duruma geçişi ifade eder. Problem çözülecek, ancak önce bu fırtınanın geçmesini beklemeniz gerekiyor.

-Bu kombinasyon bir ilişkinin güçlü olabileceğini, ancak birçok şeyi yeniden düşünmeniz ve baştan başlamanız gerektiğine işaret eder. Aşık olanın varlığı, genellikle ilişki üzerinde rahatsız edici bir etkiye sahiptir. Çünkü, eğer bu bir adanmışlık ve bağlılık anlamına geliyorsa, imparatorun huzurundaki mevcudiyet bir teslimiyetin göstergesi olabilir. Bu da sevgi düzeyinde hiç de olumlu olmayan bir işaret değildir.

-Eğer, partneriniz yoksa Asılmış Adam ve İmparator birlikteliği şimdilik kimseyle tanışmayacağınızın işaretidir.

-Bu kombinasyon, iş, kariyer ve eğitim hayatında dikkatli olmanızı vekendinizi otoriteye teslim etmenizi önerir. Aksi taktirde,özellikle de güç sahibi birisinin baskıları nedeniyle işinizi  veya konumunuzu kaybedebilirsiniz.

-Eğer, bir işiniz yoksa, iyi çalışma pozisyonu olan bir işe işaret etmese de, bir iş bulabileceğinizden bahseder.

-Asılmış Ada ve İmparator sağlıkla ilgili olarak, boyun veya sırt gerginlikleri nedeniyle iyileşmenin veya baş ağrılarıyla ilgili iyi sorunların habercisi olabilir.

Yorumlar